δημιουργική … γραφή

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Mικρό αποχαιρετιστήριο στο Γ1 που φεύγει για το Λύκειο.

Αναμνηστικά από τη μικρή μας συνάντηση με την ομάδα που προετοίμασε το αφιέρωμα για το Γιάννη Ρίτσο, και κατ'αυτόν τον τρόπο έκλεισε τον πρώτο κύκλο του ιστολογίου μας.

Οι πρώτοι ανοίγουν τα φτερά τους για το Λύκειο -κι εγώ τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν προσπαθήσουν- και περιμένουμε τους επόμενους που θα πάρουν τη σκυτάλη να συνεχίσουν αυτήν την προσπάθεια από το Σεπτέμβριο.

5 σχόλια:

Ε. Στάμου είπε...

Καλή συνέχεια στις γλυκύτατες φατσούλες που θα πάνε στο λύκειο. Τους εύχομαι να συνεχίσουν με έρωτα και πάθος για τη γνώση και τη ζωή.
Είμαι σίγουρη, Άννα, ότι τους εφοδίασες με όλα τα απαραίτητα για τη συνέχεια του δύσκολου αγώνα τους.
Καλό καλοκαίρι!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Είμαι σίγουρος πως η καθηγήτριά τους και η ποίηση του Ρίτσου, με την οποία ασχολήθηκαν, έβαλαν στις βαλιτσούλες τους πολύ φως για το δρόμο!
Καλό καλοκαίρι!

Ειρήνη Λιβανού είπε...

Να ευχηθώ κι εγώ στα παιδιά να είναι καλοτάξιδα στο ταξίδι που αρχίζει τώρα γι'αυτά, αν και είμαι σίγουρη ότι στις αποσκευές τους θα έχουν πολλή αγάπη, γνώσεις, ευαισθησία και ανθρωπιά. Δεν μπορεί τόσο ο Ρίτσος όσο κι εσύ τους γεμίσατε με φως, δύναμη και αισιοδοξία. Καλοτάξιδοι λοιπόν και καλό καλοκαίρι!

annboukou είπε...

Eκ μέρους όλων σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Και, επειδή μου αρέσει να πιστεύω ότι οι καλοπροαίρετες ευχές πιάνουν τόπο, ελπίζω ότι η θετική σας σκέψη θα συνοδεύει τους μαθητές μου στα νέα τους βήματα.

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Επίσης,
Ένα μικρό αποχαιρετιστήριο και για τη φετινή χρονιά. Ακολουθώντας ...σχολικό πρόγραμμα το μπλογκ μας κι εμείς πάμε διακοπές.
Ραντεβού, λοιπόν, το Σεπτέμβρη.
Φιλιά.