δημιουργική … γραφή

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Βίντεο ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό

Ελπίζουμε να απολαύσετε και το βίντεο που δημιουργήσαμε για να προωθήσουμε την εναντίωσή μας σε κάθε είδους αποκλεισμό.


Untitled from annboukou on Vimeo.

4 σχόλια:

Βάσω Ραμπαούνη είπε...

Eξαιρετικό το βίντεο σας! Θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε ιστοσελίδα διεθνούς οργανισμού που ασχολείται με θέματα κοινωνικού αποκλεισμού. Για σκέψου το.

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Μουσική, εικόνες, θεματολογία, δουλειά, τεχνολογία, τα χαρήκαμε όλα! Μπράβο σας.

Ε. Στάμου είπε...

Και το βίντεο το απολαύσαμε και τη ραδιοφωνική εκπομπή και όλα. Άννα, παιδιά, σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Είστε πηγή έμπνευσης για όλους μας.

annboukou είπε...

Εγώ δεν έλειπα για το τριήμερο και δεν την άκουσα ζωντανά, αλλά συνεννοήθηκα και θα την ξαναπαίξουν το επόμενο σαββατοκύριακο και πάλι την ίδια ώρα. Την κάνω όμως και ένα μικρό βιντεάκι για να μπορέσω να την ανεβάσω μέσω youtube και στο ιστολόγιο, να την ακούσουν και όσοι την έχασαν ή όσοι δεν βρίσκονται στην εμβέλεια του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και σας ευχαριστώ όλους και εκ μέρους των παιδιών, που ελπίζω να αποχαιρετήσουν το Γυμνάσιο με μια ωραία ανάμνηση και να διατηρήσουν την όρεξή τους για δημιουργικές ενασχολήσεις. Για μένα ήταν ένα ωραίο πείραμα που με οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσω στούντιο ηχογράφησης στο σχολείο και από του χρόνου θα μας ακούτε σε τακτική βάση!!