δημιουργική … γραφή

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ευχαριστώ παιδιά!!

Με πολλή χαρά θέλω κι από δω να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά του Γ2 που συμμετείχαν στην οργάνωση της γιορτής για τη 17η Νοέμβρη.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους και έδειξε και σε μας και στους άλλους ότι, όταν προσπαθείτε λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως, μπορείτε να δώσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Περισσότερα κι από όσα οι ίδιοι πιστεύετε.

Ελπίζω αυτό να μας κάνει να επαναλάβουμε το εγχείρημα και να ξαναπαρουσιάσουμε κάτι στη σκηνή ... στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, για παράδειγμα.




4 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Κι όμως, δεν το είχα σκεφτεί. Η γιορτή σε power point! Μπράβο Άννα, μπράβο παιδιά!

Ειρήνη Λιβανού είπε...

Καταπληκτική η ιδέα σου να περάσεις όλο το χρονικό της χούντας στο scribd!Δεν ήξερα ότι μπορεί να δουλέψει έτσι. Είσαστε σπουδαίοι όλοι σας.

Stergios Nastopoulos είπε...

Πάλι έδρασες, Αννα! Συγχαρητήρια! Θα ανεβάσω το βίντεο από τη δικιά μας γιορτή στο δίκτυο μου physic8th.ning.com. Ελπίζω να την δει και κάποιος από τους μαθητές μου:-(...

annboukou είπε...

Αυτό θα έλεγα κι εγώ Στέργιο, μια και σε κάποιες εκδηλώσεις η αδιαφορία των παιδιών είναι αποκαρδιωτική. Αυτή τη φορά μπορώ με ιδιαίτερη χαρά να πω ότι το κοινό μας μας παρακολούθησε και μεγάλη επιτυχία ήταν το θεατρικό που ακολούθησε το powerpoint στο οποίο οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!