δημιουργική … γραφή

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ετικέτα Ποιότητας eTwinning για το έργο Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace

Η συμμετοχή μας στο έργο Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace βραβεύτηκε με Ετικέτα Ποιότητας eTwinning. Το Ulysse 2014: l’odyssée du twinspace ήταν γαλλόφωνο έργο με δημιουργό και συντονιστή από το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων την καθηγήτρια Γαλλικών Ελένη Χαρτζάβαλου. Από την πλευρά των εκπαιδευτικών, στην ομάδα εργασίας του σχολείου μας συμμετείχαν και οι Άννα Μπουκουβάλα, Βάσω Ραμπαούνη, Ιωάννα Νείλα, Βασιλική Τόκη, Καλλιόπη Μπεκιάρη, Μαρία Εξάρχου και Γιάννης Ζωγάκης.

Την απονομή της Ετικέτας Ποιότητας συνόδευε το παρακάτω μήνυμα: 

"Dear Anna Boukouvala (PROTYPO PEIRAMATIKO GYMNASIO ZOSIMAIAS SCHOLIS IOANNINON.), Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning. 

Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πρωτότυπο και πολύ δημιουργικό έργο. Η συνεργασία και η αλληλεπίδραση εκπαιδευτικών και μαθητών είναι εμφανής σε όλα τα στάδιά του (σχεδιασμό, υλοποίηση, αξιολόγηση, προβολή). Το twinspace είναι πολύ καλά οργανωμένο και οι δραστηριότητες που υλοποιήσατε είναι πολλές, δημιουργικές και πολύ καλά σχεδιασμένες. Θετικά στοιχεία του έργου σας αποτελούν, επίσης, η δημιουργική χρήση ΤΠΕ για την παρουσίαση του υλικού, αλλά και την επικοινωνία των συνεργαζόμενων σχολείων, η αξιολόγηση που έγινε από εσάς και τους μαθητές σας σε κάθε στάδιο του, καθώς και η συγκέντρωση όλου του υλικού που δημιουργήσατε σε κοινό προϊόν (ebook, λίστα βίντεο κτλ). Μέσα από το έργο σας καταφέρατε να αναδείξετε τις κλίσεις των μαθητών σας και να καλλιεργήσετε κλίμα αλληλοσεβασμού και εκτίμησης της κουλτούρας των συνεργαζόμενων χωρών.

Για τα επόμενα έργα σας, καλό είναι να λάβετε υπόψη σας τα νέα κριτήρια αξιολόγησης Ετικέτας Ποιότητας: http://www.etwinning.net/el/pub/news/news/keep_in_mind_the_quality_label.htm

Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο! All the best ."


Ετικέτα Ποιότητας απονεμήθηκε επίσης σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας που έλαβαν μέρος στο έργο και τους συγχαίρω ξεχωριστά. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους μαθητές του Α3 που συμμετείχαν στο έργο, με τους οποίους συνεργάστηκα στενά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που μας πέρασε.. Ελπίζω ότι τους έδωσα την ευκαιρία να δουν το ομηρικό έργο με άλλη ματιά και σε βάθος και να εκφραστούν οι ίδιοι μέσα από αυτό δημιουργικά, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα του έργου τους. Ήταν μια ωραία εμπειρία, ένα ωραίο ταξίδι και ευχαριστηθήκαμε τόσο τη διαδρομή όσο και την κατάληξη.